TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Egyedi szappanpecsétek

Egyedi szappanpecsétek
3 500 Ft

A Freya Szappan 2023. novembertől előreláthatólag megszűnik. Aki karácsonyra szeretne valamilyen terméket, az rendelje meg 2023 október közepéig. 

Ha valakinek garanciális problémája lesz, azt megoldjuk. Bár nincs rá sok esély, hogy ilyen lenne, mert a 8 év alatt összesen 1 szerkezeti probléma (szállítás miatt keletkezett) és 3 kapcsoló csere volt (a fürdőbomba pora belekerült).

Köszönjük minden vásárlónknak, hogy eddig életben tartottátok ezt a mini vállalkozást!

Egyedi pecsétek egyedi szappanokra

A termékeink folyamatosan készülnek, kérem telefonon érdeklődjön, ha szüksége van valamire, vagy mailben: 06703334195 vagy szappanszeletelo@gmail.com

 • Nálunk csak egyedi pecsétek vannak.

  A legideálsabb, ha készre méretezett vektorgrafikus képet kapunk, de akár egy gyerek rajzról készült fotó alapján is elkészíthető a pecsét. Amint megbeszéltük, hogy mire van szükség, küldünk vissza rajzot, melyen láthatóak az arányok, hogy az adott méretű szappanon, hogy mutat az adott méretű grafika.

  Nagyon fontos, hogy a kívánt motívumot nyomtassák ki előre méretarányosan és nézzék meg, hogy úgy is jó e. A4 méretben egy bonyolult mintázat biztosan jól néz ki, de szappan méretben a vonalak már lehet hogy csak 0,2 mm vastagok lennének, amik pedig nem látszanának. Érdemes kerülni az olyan mintát, ahol nagy felületet kell egyben belenyomni a szappanba. Túl nagy erőkifejtést igényel. Azok a minták se szerencsések, ahol pici zárt részek vannak. Mint pl egy o betű közepe. Ezek beleragadhatnak a pecsétbe. (ha pecsételés előtt folpakkal van betakarva a szappan, akkor ez elkerülhető.)

  A pecséteink plexiből készülnek, ami mechanikusan vagy lézerrel van megmunkálva. Régebben késítettem pecséteket 3d nyomtatással is. A 3d nyomtatásnak több hátránya van:a szálas (FDM) technológiánál a fúvóka vastagsága korlátozza a részletgazdagságot, UV gyantás technológiánál sokkal sérülékenyebb a végeredmény. Ráadásul ezeknél nem lehet rámpázni a mintát. (Rámpázás: mélység felé lefelé szélesedik a minta, így stabil alj van, ezért nem tud könnyen letörni. Pl egy I betű oldalról rámpa nélkül így néz ki: l Rámpázva pedig kicsit eltúlozva így: /\

   

  Tájékoztató jellegű árak lézerrel gravrozott pecsétekre, ha a kapott anyag csak minimális grafikai előkészítést igényel. Minden esetben pontos árajánlatot küldünk a megrendelést követően, tehát nem csak ezek a méretek vannak:

  20X40 mm-es pecsét: 2.400 Ft

  50X50 mm-es pecsét: 7.500 Ft

  70X50 mm-es pecsét 10.500 Ft

   

  A termék nincs raktáron. Megrendelés után egyedileg készül minden termékünk.

  Általában a megrendeléstől számítva, egy héten belül postázásra kerül a csomag, melynek érkezését a visszaigazoló mailben pontosítjuk. 

  A december 15-ig leadott rendelések karácsonyig megérkeznek. Kérek mindenkit, hogy ne hagyja az utolsó pillanatra!

   

  A megrendeléshez a szappanszeletelo@gmail.com címen vegye fel velem a kapcsolatot. Rendelésbe írja bele számlázási, szállítási nevét, címét, telefonszámát. És azt, hogy házhoz, vagy postán maradóra kéri a csomagot.

  Telefonon a +36 70 3334195 -ös telefonszámon, tudunk egyeztetni.

  A szappankészítéshez használható eszközök fizethetőek kriptovalutákban is napi árfolyamon. Preferált coinok: BUSD, USDT

 • Cikkszám
  6060
Webáruház készítés