Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Egyedi szappanpecsétek

Egyedi szappanpecsétek
3 500 Ft

Egyedi pecsétek egyedi szappanokra

 • Nálunk csak egyedi pecsétek vannak, viszont megfzethető áron.

  A legideálsabb, ha készre méretezett vektorgrafikus képet kapunk, de akár egy gyerek rajzról készült fotó alapján is elkészíthető a pecsét. Amint megbeszéltük, hogy mire van szükség, küldünk vissza rajzot, melyen láthatóak az arányok, hogy az adott méretű szappanon, hogy mutat az adott méretű grafika.

  A pecséteink plexiből készülnek, ami mechanikusan vagy lézerrel van megmunkálva. Mivel minden pecsét más és más, így ezen kívül is több technológia áll rendelkezésre.

   

  Tájékoztató jellegű árak lézerrel gravrozott pecsétekre, ha a kapott anyag csak minimális grafikai előkészítést igényel:

  20X40 mm-es pecsét: 1600 Ft

  50X50 mm-es pecsét: 5000 Ft

  70X50 mm-es pecsét 7000 Ft

   

  A termék nincs raktáron. Megrendelés után egyedileg készül minden termékünk.

  Általában a megrendeléstől számítva, egy héten belül postázásra kerül a csomag, melynek érkezését a visszaigazoló mailben pontosítjuk. 

   

  A megrendeléshez a szappanszeletelo@gmail.com címen vegye fel velem a kapcsolatot. Rendelésbe írja bele számlázási, szállítási nevét, címét, telefonszámát. És azt, hogy házhoz, vagy postán maradóra kéri a csomagot.

  Telefonon a +36 70 3334195 -ös telefonszámon, tudunk egyeztetni.

  A szappankészítéshez használható eszközök fizethetőek kriptovalutákban is napi árfolyamon. Preferált coinok: BUSD, USDT, LTC, SOL, XRP, MATIC, GALA

 • Cikkszám
  6060
Webáruház készítés