TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Vízszintes szappanszeletelő

Vízszintes szappanszeletelő
46 500 Ft

A Freya Szappan 2023. novembertől előreláthatólag megszűnik. Aki karácsonyra szeretne valamilyen terméket, az rendelje meg 2023 október közepéig. 

Ha valakinek garanciális problémája lesz, azt megoldjuk. Bár nincs rá sok esély, hogy ilyen lenne, mert a 8 év alatt összesen 1 szerkezeti probléma (szállítás miatt keletkezett) és 3 kapcsoló csere volt (a fürdőbomba pora belekerült).

Köszönjük minden vásárlónknak, hogy eddig életben tartottátok ezt a mini vállalkozást!

 

Ha vékony, nagyobb méretű díszített szappanlapokra van szükség.

A termékeink folyamatosan készülnek, kérem telefonon érdeklődjön, ha szüksége van valamire, vagy mailben: 06703334195 vagy szappanszeletelo@gmail.com

 • Ez a szeletelő azoknak ideális választás, akik fiókba öntenek szappant. Az így készült termék szépen díszíthető, majd vékony szeletekre vágható, mely alkalmas arra, hogy csőbe öntött szapanrudakat burkoljunk vele. Így igazán extra megjelenésű termékek születhetnek.

  A szeletelő anyaga zártszelvény, a tálcája polikarbonát (élelmiszeripari műanyag). A húr ugyanúgy Bösendorfer zongorahúr, mint a többi freya szeletelőnél. A sínek terhelhetősége 30 kg, így bőven túl vannak biztosítva.

  A fent ár a 34X29 cm-es hasznos alapterületű szeletelőre vonatkozik. Minden más méretre egyedi árat számolunk.

  A szerkezetre 1 év garancia van.

   

  A termék nincs raktáron. Megrendelés után egyedileg készül minden termékünk.

  Általában a megrendeléstől számítva, egy héten belül postázásra kerül a csomag, melynek érkezését a visszaigazoló mailben pontosítjuk. 

  A december 10-ig leadott rendelések karácsonyig megérkeznek. Kérek mindenkit, hogy ne hagyja az utolsó pillanatra!

   

  A megrendeléshez a szappanszeletelo@gmail.com címen vegye fel velem a kapcsolatot. Rendelésbe írja bele számlázási, szállítási nevét, címét, telefonszámát. És azt, hogy házhoz, vagy postán maradóra kéri a csomagot.

  Telefonon a +36 70 3334195 -ös telefonszámon, tudunk egyeztetni.

  A szappankészítéshez használható eszközök fizethetőek kriptovalutákban is napi árfolyamon. Preferált coinok: BUSD, USDT

 • Cikkszám
  4044
  Tömeg
  7 kg/db
Webáruház készítés