TOP termékek
Termékajánló

Üdvözöljük webáruházunkban!

 

Szappankészítő eszközökkel kapcsolatban a
+36703334195 -ös telefonszámon érdeklődjön!

 


Bemutatkozás

Élőt az élőnek!

 

Természetgyógyász tanulmányaim során megtanultam, hogy az embert egészében kell egynek tekinteni, nem csak szervek összessége. Hiszem és tudom, hogy minden tünetnek, betegségnek van egy igazi, „lelki” oka. Ha csak tünetet kezelünk az nem feltétlenül fog eredményre vezetni, vagy ha mégis sikerül, a valós probléma nem oldódik meg. Kínálatomban természetesen megtalálható például az ekcémás bőrre való krém, de érdemes megkeresni a probléma kiváltó okát.

Úgy gondolom, hogy azok az emberek, akik a natúrkozmetikumok mellett döntenek, azok nem véletlenül teszik ezt. Vagy elegük van a bolti termékekből - melyek értéke majdnem csak a reklámban rejlik ám a bőr attól még véresre repedezik vagy viszket a szeme alatt a patikai krémtől is - és tudatos vásárlóvá vált, vagy pedig valamilyen problémával küszködnek. Éppen ezért az alapanyagok kiváló minősége kiváltképpen fontos számomra. Próbálok elsősorban magyar, hidegen sajtolt, lehetőleg bio, ha nem magyar, akkor pedig fair trade gazdaságból származó alapanyagot beszerezni.

Termékeimben igyekszem ötvözni a hagyományos népi gyógyászat hagyományait a gyógynövénykutatásban elért eredményekkel. A krémek olajösszetételénél szem előtt tartottam a megfelelő és kiegyensúlyozott zsírsavösszetételt, a jó konzisztenciát és a megfelelő stabilitást mindamellett, hogy kellemes bőrérzetet biztosítson használat után.

Webáruház készítés