TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Egyedi szappanpecsétek

Egyedi szappanpecsétek
3 500 Ft

 

Egyedi pecsétek egyedi szappanokra

A termékeink folyamatosan készülnek, kérem telefonon érdeklődjön, ha szüksége van valamire, vagy mailben: 06703334195 vagy szappanszeletelo@gmail.com

  • Nálunk csak egyedi pecsétek vannak.

    A legideálsabb, ha készre méretezett vektorgrafikus képet kapunk, de akár egy gyerek rajzról készült fotó alapján is elkészíthető a pecsét. Amint megbeszéltük, hogy mire van szükség, küldünk vissza rajzot, melyen láthatóak az arányok, hogy az adott méretű szappanon, hogy mutat az adott méretű grafika.

    Nagyon fontos, hogy a kívánt motívumot nyomtassák ki előre méretarányosan és nézzék meg, hogy úgy is jó e. A4 méretben egy bonyolult mintázat biztosan jól néz ki, de szappan méretben a vonalak már lehet hogy csak 0,2 mm vastagok lennének, amik pedig nem látszanának. Érdemes kerülni az olyan mintát, ahol nagy felületet kell egyben belenyomni a szappanba. Túl nagy erőkifejtést igényel. Azok a minták se szerencsések, ahol pici zárt részek vannak. Mint pl egy o betű közepe. Ezek beleragadhatnak a pecsétbe. (ha pecsételés előtt folpakkal van betakarva a szappan, akkor ez elkerülhető.)

    A pecséteink plexiből készülnek, ami mechanikusan vagy lézerrel van megmunkálva. Régebben késítettem pecséteket 3d nyomtatással is. A 3d nyomtatásnak több hátránya van:a szálas (FDM) technológiánál a fúvóka vastagsága korlátozza a részletgazdagságot, UV gyantás technológiánál sokkal sérülékenyebb a végeredmény. Ráadásul ezeknél nem lehet rámpázni a mintát. (Rámpázás: mélység felé lefelé szélesedik a minta, így stabil alj van, ezért nem tud könnyen letörni. Pl egy I betű oldalról rámpa nélkül így néz ki: l Rámpázva pedig kicsit eltúlozva így: /\

     

    Tájékoztató jellegű árak lézerrel gravrozott pecsétekre, ha a kapott anyag csak minimális grafikai előkészítést igényel. Minden esetben pontos árajánlatot küldünk a megrendelést követően, tehát nem csak ezek a méretek vannak:

    20X40 mm-es pecsét: 2.400 Ft

    50X50 mm-es pecsét: 7.500 Ft

    70X50 mm-es pecsét 10.500 Ft

     

    A termék nincs raktáron. Megrendelés után egyedileg készül minden termékünk.

    Általában a megrendeléstől számítva, egy héten belül postázásra kerül a csomag, melynek érkezését a visszaigazoló mailben pontosítjuk. 

    A december 15-ig leadott rendelések karácsonyig megérkeznek. Kérek mindenkit, hogy ne hagyja az utolsó pillanatra!

     

    A megrendeléshez a szappanszeletelo@gmail.com címen vegye fel velem a kapcsolatot. Rendelésbe írja bele számlázási, szállítási nevét, címét, telefonszámát. És azt, hogy házhoz, vagy postán maradóra kéri a csomagot.

    Telefonon a +36 70 3334195 -ös telefonszámon, tudunk egyeztetni.

    A szappankészítéshez használható eszközök fizethetőek kriptovalutákban is napi árfolyamon. Preferált coinok: BUSD, USDT

  • Cikkszám
    6060
Webáruház készítés